Prowadzący: Bartosz Snecz Dębski
data: 30.11.2019
czas: 11:00 (około 4 godzin)
cena: 260zł
To będzie absolutna petarda! Na tych warsztatach poznacie koreański, bardzo zdrowy sposób kiszenia warzyw - Kimchi. Powstające w jego wyniku świetnie smakujące, naturalne probiotyki szturmem zdobywają kulinarny świat! Musicie tego spróbować! Zwłaszcza w czasie jesiennej aury. Zaprasza Bartosz Snecz Dębski!
KAPUSTA KIMCHI - Uczestnicy poznają koreańską filozofię kiszonek Kimchi, próbując różnych warzyw zrobionych tą metodą. Sami przygotowują kapustę pekińską, którą zabiorą do domu
KIMCHI GUK - Wegetariańska zupa przygotowana na bazie wywaru z palonych / wędzonych warzyw z kapustą Kimchi
KIMCHI JJIGAE - Koreański gulasz z kapustą i ogórkami Kimchi z dodatkiem wieprzowiny i tofu, podany z ryżem jaśminowym
BIBIMBAP - Flagowe koreańskie danie z wołowiną, ryżem, warzywami Kimchi, glonami Wakame, kiełkami i jajkiem sadzonym
Proszę czekać